Senior Welpen

Sunici & Maori
leeftijd 9-11 jaar
programmatijd Zaterdag 11:30 - 13:30 uur

Over ons

Ben jij tussen de 9 en 11 jaar? Vind je het leuk om iedere week iets spannends te doen met andere kinderen van jouw leeftijd? Kom bij de Senior Welpen en speel mee!

De jongens en meiden van 9 tot en met 11 jaar spelen in de jungle. Bij het spelen aan de hand van een thema gebruiken de welpen hun fantasie en leren ze samen te spelen en te delen. Dit draagt bij aan de ontwikkeling van de kinderen.

De jongens vormen de “Sunici” en de meisjes vormen de “Maori”.

Uniform

Het uniform bestaat uit een speltakblouse of -shirt, een das en een blauwe (spijker)broek. Denk eraan dat de kleding vies kan worden. Een speltakshirt is te bestellen via de vereniging met ingang van het nieuwe kalenderjaar, daar zul je tegen die tijd meer informatie over ontvangen. De blouse en das kun je kopen bij de scoutshop.

Op onderstaande afbeelding ziet u waar de insignes geplaats moeten worden:

1 – Speltakteken
2 – Installatieteken Scouting Nederland (paarse lelie)
3 – Naambandje ‘Scouting Verkenners Kluis Geleen’
4 – Naambandje ‘Eburonen’ / ‘Sunici’ / ‘Pamara’ / ‘Maori’
5 – Regiobadge Westelijke Mijnstreek (blauw)
6 – Vaardigheidsinsignes en herinneringsbadges

Het VKG-teken, de gouden hamertjes op zwart vilt, wordt gedragen onder aan de punt van de bordeauxrode das. Let hierbij goed op de juiste oriëntatie (hamerkoppen naar boven).

Wat je zelf dient te kopen
Het speltak- en installatieteken en de regiobadge Westelijke Mijnstreek (nummer 1, 2 en 5) dien je zelf aan te schaffen bij de Scoutshop.

Wat je van ons krijgt
De naambandjes (nummer 3 en 4) zul je van ons krijgen tijdens de installatie, net als de hamertjes voor op de das. Eventuele vaardigheidsinsignes en herinneringsbadges krijg je van ons na een bijzondere activiteit, zoals zomerkamp.

Leidingteam

  • Ella Kusters
    • Teamleidster
  • Ivo Frantzen
  • Jesper van Hest
  • Jesse Brökling
  • Dyanne Caubo
  • Timo Zeelen